Sanna Eloranta | Selätä säästöliekki 17.10.2015
669
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-669,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Selätä säästöliekki 17.10.2015

Päivämäärä
Kategoria
Tapahtumat

Seminaarin tapahtumapaikka: Optimal Performance Center, Elimäenkatu 9,  00510 Helsinki

Säästöliekki on tila, jossa ihmisen perusaineenvaihdunta on hidastunut ja toiminnallista lihasmassaa on menetetty. Väsymys estää tehokkaan liikkumisen ja mieliala on alavireinen, seksuaalitoiminnot ovat usein heikentyneet.

Tila on noidankehä, joka johtaa kaikkien elintapasairauksien riskien merkittävään kasvamiseen ja heikentää elämänlaatua merkittävästi. Evoluutio ei ole valmistanut meitä ylenmääräisen energiantarjonnan ja vähäisen liikunnan maailmaan jossa nyt elämme. Sen sijaan meillä on tehokkaat järjestelmät reagoida nälkiintymiseen. Säästöliekissä nämä järjestelmät ovat virheellisesti käynnistyneet ja jääneet päälle.

Lääkäri Vilho Ahola ja fysioterapeutti, valmentaja Sanna Eloranta ovat jo vuosien ajan hoitaneet yhteistyössä menestyksellisesti tästä tilasta kärsiviä ihmisiä.

Tässä koulutuksessa opit ilmiön takana olevaa teoriaa, fysiologiaa ja tutkimustietoa. Opit myös käytännön toimintamallin säästöliekkitilanteen hoitamiseksi niin lääkärin kuin valmentajan näkökulmasta. Koulutus on tasoltaan suunnattu ammattilaisille, mutta avoin kaikille. Hyvät perustiedot ihmisen fysiologiasta, ravitsemuksesta ja liikunnasta oletetaan lähtötiedoiksi.