Sanna Eloranta | Selätä säästöliekki ja ota paino hallintaan 9.-10.4.2016
651
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-651,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Selätä säästöliekki ja ota paino hallintaan 9.-10.4.2016

Päivämäärä
Kategoria
Tapahtumat

Säästöliekki on tila, jossa aineenvaihdunta on hidastunut ja lihasmassaa menetetty. Väsymys nostaa kynnystä lähteä liikkumaan, paino nousee, mieli on maassa eikä seksikään suju. Tila on noidankehä, joka suurentaa elintapasairauksien riskiä ja heikentää elämänlaatua.


Terveyskopla – Selätä säästöliekki

Terveyskopla syntyi kun viisi eri alan ammattilaista huomasi saavansa hyviä tuloksia aikaan tekemällä yhteistyötä keskenään. Elintapalääketieteen, valmennuksen, ravitsemuksen ja psykologian alan ammattilaiset halusivat tuoda yhteiset oivalluksensa ja osaamisensa laajempaan käyttöön.

Evoluutio ei ole valmistanut meitä nykyiseen runsaan energiantarjonnan ja vähäisen liikunnan maailmaan. Sen sijaan meillä on tehokkaat järjestelmät torjua nälkiintymistä. Säästöliekkitilassa nämä nälkiintymisenestojärjestelmät ovat virheellisesti käynnistyneet ja jääneet päälle. Tämä on monelle laihduttajalle tuttu tilanne. Mitä kovemmin yrittää laihduttaa, sitä sitkeämmin keho säästää energiaa ja kerää vararavintoa. Tässä koulutuksessa opit säästöliekki-ilmiön teoreettisen taustan sekä asiantuntijoiden käytännön toimintamallit säästöliekin purkamiseksi. Koulutus on tasoltaan suunnattu ammattilaisille, mutta avoin kaikille. Kaksipäiväinen seminaari järjestetään keskeisellä paikalla Helsingissä, Kampin Terveystalon tiloissa. Paikkoja on rajoitetusti.

www.terveyskopla.fi