Sanna Eloranta | Luennot ja yritysvalmennukset
549
page-template-default,page,page-id-549,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Luennot ja yritysvalmennukset

Luennoin ravinnosta, elämäntavoista ja palautumisesta erilaisille ryhmille. Olen toteuttanut näiden aiheiden ympäriltä useita yritysvalmennuksia ja työfysioterapeutin ominaisuudessa. Luennoin urheilijoille ravinnosta ja palautumisesta.

 

Palaute luennoista on hyvää tai erinomaista. Asteikolla 1-5, palaute keskiarvo on yli 4. Luennoitsijana olen innostava. Pyrin valmistelemaan kuulijoille hyvän materiaalin, johon he voivat tutustua ennen luentoa ja palata siihen luennon jälkeen.

 

Työkokemukseni on asiakastyössä. Annan sen kuulua myös luennolla, luennot ovat käytännönläheisiä ja arkisia. Kuulijoiden on helppo löytää niistä omaan arkeen sopivia asioita ja pyrin puhumaan ”kielellä”, jota kuulija ymmärtää. Luentoni pohjaavat tutkittuun tietoon sekä vahvaan käytännön kokemukseen.

 

Lisätietoja:

sanna@sannaeloranta.work