Sanna Eloranta | Ravintovalmennus
533
page-template-default,page,page-id-533,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Ravintovalmennus

Yleisimmin aloitan yhteistyön viiden kerran ravintovalmennuspaketilla, jonka kesto on valmennettavan lähtötilanteesta riippuen 5 – 6 kuukautta. Tapaaminen on noin kerran kuukaudessa, osa tapaamisista voi toteutua etävalmennuksena. Olen toteuttanut ravintovalmennuksia myös kokonaan etävalmennuksena esimerkiksi Yhdysvalloissa tai Australiassa asuvien valmennettavieni kanssa.

 

Valmennussuhteideni kestot ovat pääasiassa puolesta vuodesta useisiin vuosiin. Asiakaskuntani on suurelta osin pitkäjänteisiä terveyden edistäjiä, kuntourheilijoita tai kilpaurheilijoita. Yleisimmät ravintovalmennuksen tavoitteet ovat kehonkoostumuksen muokkaaminen, säästöliekin purkaminen, energian saaminen arkeen ja parempi treenikehitys tai palautuminen urheilussa.

 

Tiedustelu ravintovalmennuksesta: sanna@sannaeloranta.work
Ajanvaraus: https://vello.fi/sannamaariteloranta/